AGA Modules

Maak uw AGA-fornuis nog veelzijdiger met een aanbouwmodule of een losstaande module - de ideale partner voor de door u gekozen AGA.

AANBOUWMODULE
De inbouwmodule geeft u nog meer kookmogelijkheden en flexibiliteit. De oven werkt onafhankelijk van uw AGA-fornuis en biedt u een conventionele oven en de keuze uit een 4-zones elektrische kookplaat of een 4-pits gasplaat.

De aanbouwmodule past als ideale kookpartner perfect aan de linkerzijde van uw AGA warmteopslag fornuis. Verkrijgbaar in zowel gas-elektro als geheel elektrisch, de temperatuurbediening is handig en eenvoudig in gebruik.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren die passen bij uw AGA fornuis. Soms zijn in bepaalde licht- en temperatuuromstandigheden kleine kleurvariaties te zien tussen de aanbouwmodule en de AGA zelf.

LOSSTAANDE MODULE
De losstaande module is ontworpen om vrij en flexibel op elke plek in de keuken te staan.

Als aanvulling op de convectie oven is er keuze uit een elektrische kookplaat of een 4-pits gaskookplaat. Er is ook een geïntegreerde, snel reagerende keramische grill die het eten gelijkmatig en met een minimaal vochtverlies kookt. De elektrische keramische kookplaat is eenvoudiger schoon te maken, terwijl de 4-pits kookplaat direct warmte geeft wanneer u het nodig heeft.

De modules zijn verkrijgbaarin gas-elektro of geheel elektrisch, en u hebt de keuze uit verscillende badges en kleuren die bij uw AGA fornuis passen.

Kies uw model...

Image

AGA MODULE - GAS

Image
AGA MODULE - ELEKTRO

Verkrijgbaar in verschillende kleuren...
Kleuropties zijn afhankelijk van het gekozen model. Klik op het product voor meer gedetailleerde informatie.

Verkrijgbaar in de volgende brandstoftypen...
Brandstoftypen variëren per gekozen model. Klik op het product voor meer gedetailleerde informatie.

Image
Elektrisch
Image
Dual Fual
logoagasmall.png

Mick Stomp

Binnenweg 32

6955 AX Ellecom

Telefoon: +31 (0)313 416 200

Mobiel: +31 (0)6 2358 3099

E-mail: info@agahuis.nl

Mick Stomp
Binnenweg 32
6955 AX Ellecom
Telefoon: +31 (0)313 416 200
Mobiel: +31 (0)6 2358 3099
E-mail: info@agahuis.nl

© Copyright Het AGAhuis 2024 | InterBeek IT